Zpět:

KLEIS

Návrh a realizace kanceláří

Kancelářské prostory firmy Kleis se nacházejí v novostavbě kancelářské a zároveň skladovací haly v Popůvkách. Přáním investorky bylo vytvoření příjemného pracovního prostředí pro zaměstnance, ve kterém se nebude odrážet firemní identita. Důraz kladla zejména na využití zemitých barev, komfort a dostatek úložných prostorů.

Pro Kleis jsme navrhli a zrealizovali kanceláře, které akcentují čistý nevtíravý design. Paleta barev stojí na zemitých tónech. Jelikož je kancelářská plocha poměrně malá, k jejímu rozdělení jsme využili skleněné příčky, čímž interiér získal na vzdušnosti. Zvukový komfort jsme podpořili akustickými panely, které na stěnách fungují také jako designový prvek. V kuchyňce se nacházejí průhledy do industriální skladovací haly.

Od nového
interiéru
vás dělí
jediný
krok: